Uw productimago verbeteren, uw naamsbekendheid vergroten of een nieuw product introduceren? Eén-op-één communicatie wordt steeds belangrijker. Door middel van de zogenaamde ‘field marketing’-formule kunt u direct en interactief met uw doelgroep communiceren. Het is de enige vorm van communicatie waarbij alle zintuigen van de mens kunnen worden geprikkeld en waarbij bovendien directe feedback kan worden verkregen! Emoties worden op deze wijze onlosmakelijk verbonden met uw bedrijf, merk of product. CUSTOMIZE kan deze merkontmoeting voor u realiseren en daarmee zorgen voor de finishing touch van uw marketingcampagne.

Wat kan CUSTOMIZE voor uw Field Marketing betekenen?

Promotiemedewerkers
Wij rekenen op ons uitgebreide personeelsbestand met enthousiaste promotiemensen. Uw actieformule bepaalt het profiel van deze medewerkers. CUSTOMIZE opereert hierin als verlengstuk van uw kantoor, m.a.w. selecteert, instrueert, begeleidt en evalueert.

Concept en Uitvoering
CUSTOMIZE denkt bij voorkeur al in de conceptfase met u mee over de juiste promotieformule. Desgewenst dragen wij zorg voor de benodigde kleding, stand, mobiles en natuurlijk de bijbehorende planning/draaiboeken. CUSTOMIZE neemt ook de gehele logistieke organisatie en de voorraadopslag voor haar rekening, zodat uw formule een kloppend totaalplaatje is.

Meetbaar resultaat
Met de inzet van CUSTOMIZE- fieldmarketing bent u verzekert u een meetbaar resultaat. Aan de hand van tussentijdse evaluaties is het resultaat van de promotionele activiteiten meetbaar.

Klik hier voor een impressie: Klik voor meer informatie